Bruiloftslocatie in Noord-Brabant

Dommelstroom is een unieke en originele bruiloftslocatie in Noord-Brabant. U kunt uw bruiloft op een fantastische manier vieren in een ruime zaal. De zaal kan naar gelang de grootte van uw gezelschap worden ingedeeld. Er is ruimte voor 40 tot 150 personen. Daarnaast kunt u indien gewenst de gezelligheid van het café erbij betrekken. Hierdoor ontstaat er bovendien extra ruimte voor de ontvangst van bruiloftsgasten.

De bruiloftslocatie met keuze uit buffetten

U kunt op onze bruiloftslocatie in Noord-Brabant tijdens het huwelijksfeest een buffet aan uw gasten aanbieden. Er zijn verschillende soorten buffetten beschikbaar. U kunt het klein houden en voor een hapjesbuffet kiezen of uw gasten een compleet koud/warmbuffet aanbieden. Het is tevens mogelijk de keuze op een koffietafel te laten vallen. Deze bestaat uit een rijkelijk aanbod met goed belegde broodjes of uit een broodbuffet. Soep en warm vlees zijn optionele aanvullingen. Indien u in de zomer in het huwelijk treedt, kunt u ook overwegen een barbecue te houden. Deze mogelijkheid bieden wij u namelijk ook op onze feestlocatie in Noord-Brabant. De barbecue wordt geheel verzorgd met onder meer een divers aanbod van vlees en/of vis, salades, sauzen, huzarensalade en stokbrood.

Café met terras, zaal en beugelbaan

Dommelstroom is een originele uitgaansgelegenheid en huwelijksfeestlocatie in Noord-Brabant met een café, sfeervolle zaal en beugelbaan. Het café is buiten besloten feesten om gewoon open en iedereen is welkom om hier onder meer te biljarten, kaarten of te darten. Café-Zaal-Beugelbaan ‘Dommelstroom’ is gevestigd aan de Bergstraat 32 in Dommelen bij Valkenswaard. U kunt uw bruiloft op onze gezellige en feestelijke locatie de invulling geven die u wenst. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen het café af te huren om een besloten huwelijksfeest te geven. Alle opties zijn bespreekbaar. Overigens beschikt ons café over een ruim terras en bieden wij de gelegenheid om gratis te parkeren. Vier uw huwelijksdag op een feestelijke manier aan de rivier de Dommel.

  • Nieuws / Agenda
  • -
  • Belangrijkste spelregel zijn

    Heeft U klachten? Blijf dan thuis, zo blijft het veilig voor iedereen.