De leukste trouwlocatie Valkenswaard en feestlocatie Valkenswaard

Het sfeervolle dorpscafé de Dommelstroom ligt onder de rook van de Dommelsch brouwerijen langs de pittoreske rivier de Dommel. De omgeving is prachtig en leent zich uitstekend als decor voor uw trouwlocatie. Het café is namelijk naast een gezellige plek om te lunchen of te genieten van een drankje op het terras ook een feestlocatie en trouwlocatie Valkenswaard en omgeving.

Trouwlocatie Valkenswaard e.o

Een bruiloft viert u groots. En het liefst op een romantische locatie, zodat de mooiste dag van jullie leven helemaal perfect wordt. Vier uw bruiloft daarom in de Dommelstroom. Dit pittoreske dorpscafé heeft een authentieke, romantische uitstraling. Kunt u uw bruidsfoto’s zich al voorstellen rondom dit prachtige gebouw? De Dommelstroom is een trouwlocatie nabij Valkenswaard en biedt u een zaal van maar liefst 200 vierkante meter. Uw gasten parkeren gratis voor de deur en genieten samen met u van een hapje, drankje en een dansje op de dansvloer. U geniet van uw diner op deze trouwlocatie in Noord-Brabant en van het feest. Omdat iedere bruiloft anders is, stellen wij graag voor u een passende offerte met een trouwlocatie bij Valkenswaard, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Feestlocatie Valkenswaard e.o

De Dommelstroom is een perfecte trouwlocatie in Noord-Brabant, maar de zaal staat ook tot uw beschikking voor andere feesten. U viert op onze feestlocatie bij Valkenswaard bijvoorbeeld met gemak uw baby-borrel, jubileum, recepties en koffietafels. Ook is het ideaal voor bedrijfsfeesten. Vooraf aan de bedrijfsfeesten is er de mogelijkheid om te vergaderen bij de Dommelstroom. Er is in de zaal bijvoorbeeld een beamer met projectiescherm aanwezig voor het projecteren van bedrijfsfilms en presentaties. Dankzij de goede bereikbaarheid genieten al uw gasten van de gastvrijheid van De Dommelstroom tijdens uw bedrijfsfeesten in Noord-Brabant.

De Dommelstroom: feestlocatie Noord-Brabant

De Dommelstroom is de perfecte trouwlocatie bij Valkenswaard, een locatie voor uw bedrijfsfeesten in Noord-Brabant en ideaal om een jubileum of verjaardag te vieren. Boek dan de grote zaal van de Dommelstroom. Het is de feestlocatie voor Noord-Brabant. De grote zaal biedt veelruimte voor plezier. Daarnaast is De Dommelstroom van alle gemakken voorzien, waaronder een makkelijk te bereiken mindervalidentoilet. Voor aanvang van het feest bent u natuurlijk ook van harte welkom om op het terras te genieten van een heerlijk, koud glas bier en het pittoreske uitzicht.

  • Nieuws / Agenda
  • -
  • Belangrijkste spelregel zijn

    Heeft U klachten? Blijf dan thuis, zo blijft het veilig voor iedereen.